10 λόγοι για τους οποίους η ζωή με τον σκύλο είναι καλύτερη!

04-01-2018

Είναι χιλιάδες αλλά με μεγάλη δυσκολία ανασύραμε μόλις 10 για να εμπνεύσουμε όσους δεν έχουν να αποκτήσουν και να κάνουμε αυτούς που ζουν με ένα σκύλο να χαμογελάσουν!

1. Αγάπη κάθε μέρα όλη μέρα: Δεν θα βαρεθεί ποτέ να σας αγαπάει και να σας το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία

2. Η ζωή ειναι απλή: Υπενθύμιση καθημερινή ότι τα πράγματα για τα οποία αξίζει να χαίρεται κανείς είναι απλά και δεν κοστίζουν συνήθως τίποτα.

3. Παρέα είναι πιο ωραία: Κοινωνικοποιήση του σκύλου, ευκαιρία για γνωριμία με γείτονες, καινούριους φίλους που κάτι μικρό μας ενώνει.

4. Η γυμναστική της ημέρας: Δεν μπορεί να σε καταπιεί ο καναπές γιατί υπάρχει. Θα τον βγάλεις κάθε μέρα, θα περπατήσεις, θα πάρεις λίγο αέρα, θα ξεχαστείς.

5. Νταντά αλλά και ψυχολόγος: Θα βοηθήσει το παιδί σας να αναπτύξει την συναισθηματική του ευφυία από νωρίς και θα αποτελεί πάντα ένα λόγο για να νιώθετε καλύτερα ότι και αν συμβαίνει.

6. Είναι βάσανο ο σκύλος που φωνάζει εκδρομή: Θα αποτελέσει την αφορμή για μαγικευτικούς περιπάτους στη φύση και τον καλύτερο λόγο για να ξεφύγετε λίγο από τις πόλεις.

7. Μοναξιά; Τι εννοείτε; Θα είναι πάντα εκεί για να σας ακούσει. Ότι και αν συμβαίνει με τους σκύλους μας δεν νιώθουμε ποτέ μόνοι.

8. Μένουμε πάντα παιδιά: Δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσα παιχνίδια θα ανακαλύψετε για τον σκύλο σας. Και σίγουρα δεν φαντάζεστε πόσο θα χαμογελάτε κάθε φορά που θα γίνεστε πάλι παιδί.

9. Γονείς για πρώτη φορά: Νομίζουμε ότι τα εκπαιδεύουμε εμείς αλλά μάλλον μας εκπαιδεύουν εκείνα. Να είμαστε υπεύθυνοι, να φροντίζουμε πραγματικά κάποιον, να γινόμαστε ανεκτικοί, να παραμένουμε ψύχραιμοι και να εκτιμάμε την κάθε στιγμή μαζί τους.

10. Αναμνήσεις σωσίβια: Κάτι θα κάνουν που θα είναι μαγικό και αστείο. Κάπως, πάντα με έναν μοναδικό τρόπο επηρεάζουν τη ζωή μας και την κάνουν ομορφότερη, μας φέρνουν πιο κοντά στον καλύτερο εαυτό μας. Αυτές οι αναμνήσεις μαζί τους είναι πάντα εκεί για να μας συντροφεύουν και να μας δίνουν δύναμη.