Πώς να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας με τη βοήθεια του σκύλου σας!

04-01-2018

Οι σκύλοι μας αποτελούν μια καταπληκτική ευκαιρία για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Ειδικά αν μένουμε σε πόλεις και δεν προλαβαίνουμε να πάμε γυμναστήριο ή να αθληθούμε οι σκύλοι μας είναι πάντα εκεί για να αναπληρώσουμε αυτό το κενό!

Έχει αποδειχθεί ότι ο μεταβολισμός μας ανεβαίνει αν περπατάμε τουλάχιστον 40 λεπτά την ημέρα. Ξυπνήστε λίγο πιο νωρίς, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική στα ακουστικά και περπατήστε με τον σκύλο σας 10 λέπτα παραπάνω από όσο συνηθίζετε. Σταδικά προσπαθήστε να κάνετε έστω και για 5 λεπτά ένα χαλαρό jogging.

Επιστρέφοντας από τη δουλειά περπατήστε με τον σκύλο σας τουλάχιστον 30 λεπτά αναπνέοντας σταθερά και σωστά εισπνέοντας και εκπνέοντας με όσο το δυνατόν περισσότερη διάρκεια.

Το Σαββατοκύριακο καθιερώστε έναν περίπατο στο βουνό, ιδανικά τις πρωινές ώρες. Θα το απολάυσετε και εσείς και ο σκύλος σας και το σημαντικότερο: Εκείνος θα παραμείνει υγιής και εσείς θα ανεβάσετε τον μεταβολισμό σας και θα κάνετε στο σώμα και στο πνεύμα σας ένα μοναδικό δώρο!