Υπηρεσίες

Αγοράστε τις υπηρεσίες μας για να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας


Κτηνιατρική κάλυψη

Νιώσε ασφάλεια όπου και αν βρίσκεσαι. Σε περίπτωση που χρειαστείς κτηνίατρο για το κατοικίδιο σου, η κτηνιατρική κάλυψη του Woof Club σου εξασφαλίζει ότι αυτός θα φτάσει εκεί που βρίσκεσαι μέσα σε είκοσι λεπτά από το χρόνο επικοινωνίας σου με το Woof Club.

€ 12.40


Παρέχεται στον προορισμό σας
Λεπτομερειες

Paw Box travel kit

Κλείσαμε σε ένα μαγικό κουτί με premium luxury προϊόντα όλα όσα θα χρειαστείς για το σκύλο σου στις διακοπές σας! Υπεραπορροφητική πετσέτα καθαρισμού από το Ohhhmydog, χειροποίητες λιχουδιές από την Peteat, travel bowl νερού φαγητού από τη Beco Natural Products, οικολογικά σακουλάκια συλλογής περιττωμάτων από τη Beco Natural Products και ένα καταπλητικό χειροποίητο παιχνίδι από το PawBox.

€ 34.00


Αποστέλλεται από την Woof Club στον προορισμό σας
Λεπτομερειες

Pet friendly tips

Ταξίδεψε χωρίς άγχος με τον σκύλο σου! Ο χάρτης της Woof Club θα είναι στο email σου πριν ταξιδέψεις για να σου μάθει τα pet-friendly εστιατόρια, καφέ και τις παραλίες και υπηρεσίες στον προορισμό της επιλογής σου.

€ 15.00


Παρέχεται στον προορισμό σας
Λεπτομερειες

Λιχουδιές και τροφή σκύλου

Φροντίζουμε να υπάρχει η τροφή της επιλογής σου για το σκύλο σου διαθέσιμη στο κατάλυμα κατά την άφιξη σας καθώς και υπέροχες χειροποιήτες λιχουδιές από αγνά συστατικά για να τον κακομάθεις ακόμα περισσότερο!

€ 25.00


Αποστέλλεται από την Woof Club στον προορισμό σας
Λεπτομερειες