Είσαι ταξιδιώτης;

1
 

Κάνε την εγγραφή σου στο Woof Club

Δημιούργησε εύκολα το δικό σου προφίλ ταξιδιώτη δίνοντας μας λίγες πληροφορίες για τον αγαπημένο σου τετράποδο φίλο.

2
 

Αναζήτησε pet-friendly καταλύματα

Δες τα καταλύματα στον προορισμό που θες να επισκεφθείς. Δες την πολιτική κατοικιδίων που εφαρμόζει το καθένα και κλείσε δωμάτιο σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

3
 

Υπηρεσίες και προϊόντα για το κατοικίδιο σου

Όταν ολοκληρώσεις την κράτηση του δωματίου επίλεξε ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα για το κατοικίδιο σου για να απολαύσεις τις πιο ξέγνιαστες διακοπές.


Με το Woof Club κερδίζεις

Πρόσβαση σε concierge υπηρεσίες


Κτηνιατρική κάλυψη, pet pharmacy kit, pet-friendly περιηγήσεις και δραστηριότητες, υπηρεσίες dog training, grooming, παιχνίδια, λιχουδιές, και πλήρη ενημέρωση για τους pet-friendly χώρους εστίασης και τις pet-friendly παραλίες του προορισμού που πρόκειται να επισκεφθείς είναι διαθέσιμα για εσένα και τον τετράποδο φίλο σου!

Ήρεμες και ασφαλείς διακοπές με το σκύλο σου


Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε ότι τίποτα δεν θα χαλάσει τις διακοπές σας! Οτιδήποτε χρειαστείς στο ταξίδι σας, το Woof Club θα είναι δίπλα σου για να το ζητήσεις!

Πόντους σε κάθε σου ταξίδι


Κέρδισε πόντους σε μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες για το κατοικίδιο σου. Με κάθε αγορά ταξιδιωτικής υπηρεσίας κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε κοντινά καταστήματα σε υπηρεσίες και προϊόντα για το σκύλο σου!

Πάρε μία γεύση από την εμπειρία του Woof Club!