Είσαι pet-friendly επιχείρηση;

1
 

Κάνε Εγγραφή

Καταχώρησε το pet-friendly κατάλυμα σου στο Woof Club και δημιούργησε εύκολα και γρήγορα λογαριασμο.

2
 

Διάλεξε πακέτο συνδρομής

Ετοιμάζουμε πολιτική κατοικιδίων παραμετροποιημένη στις ανάγκες του καταλύματος, προσφέρουμε εξοπλισμό κατοικιδίων και διαχειριζόμαστε παράπονα προς και από τους πελάτες με τα κατοικίδια στο κατάλυμα.

3
 

Καταχώρησε το κατάλυμα σου

Δημιούργησε το πλήρες προφίλ του καταλύματος σου όπως θα φαίνεται στους ταξιδιώτες του Woof Club που θα κάνουν κράτηση!


Με το Woof Club κερδίζεις

Ασφάλεια


Η πολιτική κατοικιδίων ενημερώνει ταξιδιώτη με κατοικίδιο για τις υποχρεώσεις του στο κατάλυμα και προβλέπει αποκατάσταση τυχόν ζημιών μέχρι ορισμένο ποσό.

Υποδομή υποδοχής επισκεπτών με κατοικίδια


Παρέχουμε στο κατάλυμα τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα λατρέψουν οι επισκέπτες του και θα διευκολύνει σημαντικά την παραμονή κατοικιδίων στο δωμάτιο.

Ενημέρωση


Ενημερώνουμε το κατάλυμα για το πλήρες προφίλ του κατοικιδίου που θα το επισκεφθεί προκειμένου να φροντίσει για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών του.

Σύνδεση με τους επαγγελματίες της περιοχής


Συνδέουμε το κατάλυμα με τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής προκειμένου, αν το επιθυμεί, να παρέχει ειδικές υπηρεσίες σε ταξιδιώτες με κατοικίδιο.

Πιστοποίηση Woof Club


Παρέχουμε στο κατάλυμα πιστοποίηση pet-friendly επιχείρησης και φροντίζουμε να πληροί κάθε στιγμή τα διεθνή standards για την υποδοχή επισκεπτών με κατοικίδια.

Θετικές αξιολογήσεις σε διεθνή κανάλια αξιολόγησης καταλυμάτων


Στο Woof Club εξασφαλίζουμε ότι οι ικανοποιημένοι ταξιδιώτες θα αφήσουν θετικές κριτικές για το κατάλυμα σε διεθνή κανάλια αξιολόγησης.

Προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας λύσεις που του ταιριάζουν πραγματικά και είναι παραμετροποιημένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Αν είστε pet-friendly επιχείρηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@woofclub.gr για να μάθετε το σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών.