Σχετικά με το Woof Club

Τι είναι το Woof Club;

Το Woof Club είναι η πρώτη online concierge υπηρεσία ταξιδιώτες με κατοικίδια και ο μοναδικός εξειδικευμένος σύμβουλος για τουριστικές επιχειρήσεις που δηλώνουν φιλικές προς τα κατοικίδια.


Διακοπές με την παρέα και τον σκύλο μας


Κάθε χρόνο ο ίδιος προβληματισμός. Θα βρούμε ξενοδοχείο να δέχεται τον σκύλο μας χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα; Θα υπάρχουν στον προορισμό μας pet friendly καφέ, εστιατόρια, παραλίες για να απολαύσουμε κάθε στιγμή; Θα υπάρχει κτηνίατρος αν κάτι συμβεί;

Δημιουργήσαμε το Woof Club για ανθρώπους σαν εμάς


Για εμάς που θέλουμε να απολαμβάνουμε τις διακοπές με τον σκύλο μας και να νιώθουμε ευπρόσδεκτοι. Περισσότερο όμως ονειρευτήκαμε το Woof Club ως τον πιο αξιόπιστο σύμβουλο των Ελλήνων ξενοδόχων που θα τους βοηθήσει να παρέχουν μέσα από την πλατφόρμα μας ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας ταξιδιωτών με κατοικίδια και να βγουν απολύτως κερδισμένοι.

Ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας και διακοπών


Στη Woof Club εισάγουμε για πρώτη φορά στον ελληνικό τουρισμό ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας και εξυπηρέτησης ταξιδιωτών με κατοικίδια και εξασφαλίζουμε την απαραίτητη ασφάλεια και αξιοπιστία στη σχέση ξενοδόχου – ταξιδιώτη.